Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Flynth opent Coronahelpdesk voor ondernemers

Nederland heeft sinds vorige week te maken met een nieuwe werkelijkheid door de mondiale uitbraak van het coronavirus. Op scholen worden geen lessen meer gegeven en grote delen van onze bedrijvigheid liggen stil. De maatregelen tegen de uitbraak van het coronavirus hebben grote impact op werknemers, zzp’ers en bedrijven. In deze moeilijke tijd staat Flynth Franchise graag pal naast u!

Veel ondernemers, zoals restaurants en cafés, worden bijzonder hard geraakt omdat zij veel minder vraag hebben of tijdelijk hun deuren moeten sluiten. Werknemers vragen zich thuis af of hun baan er straks nog wel is. Zzp’ers zien dat opdrachten worden afgezegd en hebben tijdelijk (veel) minder werk. Er zijn zorgen over geld om de rekeningen te kunnen betalen en over het in dienst kunnen houden van mensen. Flynth Franchise volgt alle ontwikkelingen nauwlettend en wil graag ondersteuning bieden bij acute problemen die franchise-ondernemers hierbij ondervinden. De overheid heeft inmiddels een breed pakket aan noodmaatregelen aangekondigd.

Corona helpdesk

Om u als franchise-ondernemer te kunnen helpen om de financiële en economische effecten zoveel mogelijk te beperken, heeft Flynth een corona helpdesk gelanceerd. De helpdesk is maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur beschikbaar. Alle franchise-ondernemers kunnen hier terecht met vragen over het coronavirus. De helpdesk is er ook voor ondernemers die niet of gedeeltelijk van onze dienstverlening gebruik maken.

Een team van experts in alle disciplines staat de komende periode klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Het telefoonnummer van de helpdesk is 088-2367350. Ook via de website https://www.flynth.nl/coronahelpdesk is informatie beschikbaar. Flynth biedt begeleiding in het beperken van de financiële gevolgen op de volgende terreinen:

  • HR-advies;
  • liquiditeitssteun: tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW);
  • liquiditeitssteun: uitstel van betaling van belastingen en/of wijzigen van voorlopige aanslag;
  • uitstel van aflossingsverplichting op banklening;
  • verruiming krediet (tijdelijke faciliteit onder de BMKB);
  • uitstel overige betalingsverplichtingen;
  • juridisch (onder andere arbeidsrecht, aansprakelijkheid, voorwaarden, interpretatie overmacht)
  • fiscaal advies;

Met elkaar kunnen we deze moeilijke periode doorstaan!

[box]Wil je meer weten over Flynth Franchise? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×