Webinar tussen passie en pressie door Flynth

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Aanstaande woensdag 10 juni organiseert Flynth een webinar met als onderwerp ‘’tussen passie en pressie’’. Het webinar is bedoeld voor ondernemers die aan de slag willen om het herstelproces van hun bedrijf daadkrachtig vorm te geven. Wilfried Dam heeft als tafelheer twee gasten uitgenodigd die jou alles kunnen vertellen over turn-around.

Met het webinar wilt Flynth jou helpen met nieuwe kansen benutten, andere invalshoeken zoeken en nieuwe alternatieven ontdekken. Ze hopen jou hiermee de juiste input te geven voor een heldere toekomststrategie en je duidelijke actieplannen voor je onderneming te laten opstellen.

Turn-around

Deze ‘’turn-around’’ betekent voor jouw onderneming het volgende: keuze, kosten in investeringen moeten in beeld gebracht worden, zodat die het resultaat van jouw onderneming positief kunnen beïnvloeden.

Hoe bepaal je als ondernemer de koers van je onderneming? Hoe verzet je tijdig je bakens? Dit en meer wordt behandeld tijdens het Webinar voor ondernemers. Laat je adviseren door Bart Geertsema, turn-around specialist bij Flynth en ondernemer Jacco Meijerhof, directeur Hofmijer Civiel – Cultuurtechniek. Beide heren schuiven aan tafel bij gastheer Wilfried Dam om deze onderwerpen samen uit te diepen.

Het webinar wordt gehouden op woensdag 10 juni om 10:00.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.