Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Flynth trotse partner van NFV en De Nationale Franchise Gids

Flynth is al jaren actief als adviseur en accountant voor franchiseorganisaties. “Voor zo’n 45 franchiseorganisaties met in totaal circa 600 vestigingen verzorgen wij (advies)dienstverlening, accountancy en administratie. Reden genoeg om de samenwerking te zoeken met de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) en De Nationale Franchise Gids.”

Flynth werkt intensief samen met de twee belangrijke spelers binnen de Nederlandse franchise-wereld: de NFV en De Nationale Franchise Gids. Zo geeft Flynth in samenwerking met de NFV masterclasses gericht op het wegwijs maken van ondernemers in de franchisewereld. De laatste sessie vond op 7 oktober 2019 plaats in het gloednieuwe Flynth-kantoor te Rotterdam. Robert Vonk, directeur Franchise: “Hierbij gaven wij (potentiële) franchisegevers en franchisenemers inzicht in de samenwerkingsvorm, de levenscyclus van een concept en de belangrijkste juridische en bedrijfseconomische aspecten”.

Hoofdsponsor Franchise Starter Award

Daarnaast is Flynth een van de hoofdsponsors van de Franchise Starter Award. Hierbij strijden veelbelovende franchiseformules om een prijs ter waarde van 10.000 euro, bestaande uit onder andere juridische ondersteuning, een franchise recruitmentpakket en consultancy. Tijdens het Nationale Franchise Congres, dat op 3 oktober 2019 plaatsvond, werd deze prijs uitgereikt aan Bakkertje Bol. Dit betekent dat Flynth Bakkertje Bol de komende tijd voorziet van advies en accountancy. Het Nationale Franchise Congres wordt jaarlijks verzorgd door de Nationale Franchise Gids.

Sponsor NFV Franchise Trofee

Tot slot sponsort Flynth de NFV Franchise Trofee. Deze vakprijs wordt jaarlijks toegekend aan franchiseformules die excelleren op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. Bijzonder was dat dit jaar twee formules de trofee kregen. Zowel fit20 als Vital4Skool werden op 23 mei uitgeroepen tot winnaar van de NFV Franchise Trofee 2019.

Flynth: ruime ervaring en groot netwerk op franchisegebied

Flynth verzorgt vanuit drie vestigingen – Zwolle, Den Bosch en Rotterdam – (advies)dienstverlening, accountancy en administratie voor zowel franchisegevers als franchisenemers. Onze teams hebben specialistische kennis van de franchisebranche en beschikken over ruime expertise en ervaring en een groot netwerk op franchisegebied. Onze dienstverlening bestaat uit:

  1. Benchmarking: strategisch advies en coaching aan ondernemers. Dit doen we op basis van realtime managementinformatie, gecombineerd met relevante formule- en markinformatie.
  2. Basisdienstverlening: moderne en (eventueel) geheel digitale (loon)administratie en accountancy.
  3. Vestigingsplaatsonderzoek: haalbaarheids- of vestigingsplaatsonderzoek, inclusief prognoses voor één tot drie jaar voor het wittevlekkenplan.
×