Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Food Connect en Eten met gemak gaan verder als Maaltijd Thuis

Food Connect Maaltijdservice B.V. gaat opereren onder de vlag van Albert Heijn. Tegelijkertijd worden haar twee merknamen samengevoegd tot één naam. Vanaf juli gaan de maaltijden van Food Connect én haar franchiseformule Eten met gemak verder onder de vlag van Albert Heijn met de nieuwe naam Maaltijd Thuis!

Food Connect is in 2001 opgericht als handelsbedrijf en producent van verse maaltijden. Anno nu produceert Food Connect vanuit Almelo koelverse en vriesverse maaltijden en bezorgt die aan consumenten, organisaties en bedrijven door heel Nederland. Door de groeiende behoefte aan een fijnmaziger distributienetwerk werd in 2018 Eten met gemak overgenomen, een snelgroeiende franchiseorganisatie met achttien franchisenemers. In 2021 heeft de vers voedselproducent Kramer Food Family, houdstermaatschappij van o.a. Koninklijke Vezet B.V., Food Connect overgenomen. Albert Heijn zet nu samen met haar strategisch partner Kramer Food Family en Food Connect de volgende stap in hun groeiambities.
Food Connect Maaltijdservice BV is trots op de samenwerking met Albert Heijn. Albert Heijn wil beter eten- vers, gezond en gevarieerd – bereikbaar maken voor iedereen. Ook voor degenen die net een beetje extra hulp en aandacht nodig hebben. Daar sluiten de maaltijden en de persoonlijke service van Food Connect en Eten met gemak heel goed op aan. Food Connect heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als degelijke en gerespecteerde kwaliteitsleverancier met lange klantrelaties.

Food Connect blijft haar maaltijden vanuit Almelo produceren. Met de kwalitatieve maaltijden, het onderliggende distributienetwerk én de strategische samenwerking op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en marketing met Albert Heijn, kan Maaltijd Thuis zich in een stroomversnelling door ontwikkelen. Dat is niet alleen een verrijking voor de klanten, leveranciers en medewerkers, maar het biedt ook kansen voor de werkgelegenheid in Almelo en omstreken. De komende periode gaan Food Connect en Albert Heijn gebruiken om de groei van Maaltijd Thuis verder vorm te geven.

Ontvang gratis meer informatie over Maaltijd Thuis

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Maaltijd Thuis

×