Food formule zoekt Master Franchisenemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Pita Pit is een internationale fast-casual restaurant met lekkere en gezonde maaltijden. Pita Pit, gestart in 1995 in Canada, heeft inmiddels 632 restaurants verspreid over 13 landen wereldwijd. Nu vindt deze gezonde franchiseformule dat het tijd is geworden om Nederland te gaan bedienen met gezonde en lekkere Pita-wraps.

Pita Pit is in 1995 opgericht door Nelson Lang in Kingston, Ontario in Canada. Hij had als doel om de markt een snelle, makkelijke, lekkere en gezonde maaltijd te bieden zoals deze nog niet bestond. Sindsdien is Pita Pita uitgegroeid tot een internationaal begrip en het grootste pita/wrap concept ter wereld. Oprichter Lang staat nog altijd aan het roer van het snel groeiende bedrijf.

“De kern van het assortiment bestaat uit Pita’s, aangevuld met maaltijdboxen, salades en andere snacks. Het menu biedt mogelijkheden voor ieder eetmoment van de dag. Er bestaan ontelbare variaties voor de gast om zijn/haar eigen menu en Pita samen te stellen. Dit is inclusief opties voor kinderen, vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten,” aldus een medewerker van Pita Pit.

Pita Pit is op zoek naar een master franchisenemer die deze kans met beide handen aangrijpt en het merk Pita Pit in Nederland op de kaart wilt zetten. Het merk is reeds succesvol gevestigd in Frankrijk, Engeland, Australië en 10 andere landen.

Een aantal feitjes en cijfers:

  • 632 restaurants, in 13 landen.
  • 233 vestigingen in Canada, 244 in de VS, 155 in de overige landen.
  • Meer dan 7.000 medewerkers.
  • Omzet 2016: Meer dan $225 miljoen dollar.

Wilt u meer informatie ontvangen over de master rechten voor Nederland van deze internationale formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.