Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Food kansen voor Spare Rib Express binnen Petrol

foto: © De Horecafabriek

Sinds 2016 is Spare Rib Express met het To Go concept actief binnen de petrol branche. “De eerste locatie in Groningen is een ongekend succes en behoord inmiddels tot de omzet Top 5 van beste presterende locaties binnen Spare Rib Express”, aldus David Pinedo, Commercial Manager Spare Rib Express.

“Eén van de belangrijke elementen waarom onze formule het goed doet staat direct in relatie tot ons assortiment en de ambachtelijke bereiding. Ons lunch assortiment bestaat uit luxe flaguettes die stuk voor stuk ontworpen zijn met een smaakelementen die nét wat anders zijn dan wat je normaliter ziet binnen petrol. Een Flaguette Roasted Ribs bijvoorbeeld, langzaam gegaarde roasted ribs op een zuurdesem flaguette met verse sla, smul-ui, augurk, ei en een combinatie van een 2 -tal zelf bereidde sauzen”, aldus David Pinedo.

Nieuwe Spare Rib Express To Go locaties

In de toekomst wil Spare Rib Express zich meer en meer op het To Go concept gaan richten. Het concept is bij uitstek geschikt voor het petrol kanaal. “We zijn dan ook hard op zoek naar petrol locaties voor nieuwe – en bestaande franchisenemers en bestaande uitbaters die met ons concept willen starten”, aldus Pinedo.

Dit jaar zal er een nieuw Spare Rib Express To Go locatie openen in Doetinchem. In 2020 opent er in samenwerking met AVIA een To Go locatie op het foodcourt in Hoorn.

Upgrade To Go conept

“Omdat wij ons nog meer op het petrol kanaal willen richten hebben wij een upgrade laten uitvoeren van het To Go concept dat nog meer in lijn is met onze kernidentiteit. De Horecafabriek, een architect die sterk is in horecaconcepten, heeft in het ontwerp meer ambiance, sfeervolle elementen als planten, stoffen banken en meer ruimte voor instore dining geïnitieerd. Hiermee laten we nóg meer zien wie we zijn, een bezorgrestaurant met maaltijden op restaurantniveau”, aldus Pinedo.

“Naar de toekomst toe zullen we actiever samenwerkingen opzoeken met petrol formules omdat we echt geloof hebben in de kruisbestuiving binnen petrol en onze formule.”

Meer informatie over Spare Rib Express? Lees hier meer.

×