Foodmaster kiest beste Foodmaster van het jaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen maandag, 29 mei jl, heeft franchiseformule Foodmaster de beste Foodmaster van het jaar gekozen. De keuze viel op Foodmaster De Zwijs uit Waalwijk. Mijndert Overgaauw van Beckers heeft de prijs uitgereikt.

“Ondernemers Raymond Delwig en Welmoed Noteboom zijn altijd enthousiast in de weer met acties, hebben afgelopen jaar veel gedaan aan de uitstraling van de zaak en zijn leuk actief op Facebook”, luidt het jury commentaar.

“Bij Raymond en Welmoed zit het ondernemen in de fastfood sector in hart en nieren. Raymond is zelfs al sinds zijn 13e werkzaam in de branche. Afgelopen jaar heeft het stel niet stil gezeten. In de cafetaria is een nieuwe bakwand geplaatst en ook aan de sfeer in en rondom de zaak is hard gewerkt. Daarnaast bezorgt Foodmaster De Zwijs al enige tijd frites en snacks in en rondom Waalwijk. Als een van de eerste zijn ze gestart met Foodmaster Delivery en met succes”, vertelt de formule.

Naast Raymond en Welmoed zijn er nog andere franchisenemers in de prijzen gevallen. Zo ging de marketing award naar de Foodmaster Veldt Snack Heiloo en ontving Foodmaster Snackland Amsterdam de hygiëne award.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website