Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Foodmaster lanceert de “Pepernootshake”

Bij Foodmaster zijn ondernemers vrij om te bepalen hoe ze de pepernootshake gaan verkopen. Loes Helling van Foodmaster Boskoop en Carin Jagt van Foodmaster de Viersprong zijn snel aan de slag gegaan, aangezien de pepernoten al een tijdje in de supermarkten liggen.

“Bij Foodmaster zoeken we altijd naar iets geks. Bij het bedenken van de milkshake winterspecial wilde we dus weer met een opvallende smaak komen. Na de biershake van twee jaar geleden, wilden we nu iets wat naast gek ook echt lekker was. Iets waar mensen voor terugkomen. Foodmaster staat voor de nostalgie van de Hollandse frituurcultuur. Met dat in het achterhoofd kwamen we al snel op Sinterklaas. Ook zo’n Hollandse traditie en bovendien één met allemaal lekkernijen. Samen met onze partner Coolbreak hebben we een sample laten ontwikkelen en daar werd iedereen direct enthousiast van.” aldus marketing manager Chantal van der Meer.

Vanaf november

Vanaf november is de shake bij alle vestigingen beschikbaar. De ondernemer krijgen een pakket met promotiegoederen, maar vooral social media speelt een grote rol bij de pepernootshake. Dit omdat milkshakes vaak gedeeld worden op sociale media en het zo dus makkelijk verspreid wordt.

×