Foodmaster lanceert nieuw concept, huisstijl en inrichting

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 10 oktober op het hoofdkantoor van FHC Formulebeheer in Nieuw Vennep, werd de volledige rebranding van franchiseformule Foodmaster gepresenteerd. Franchisenemers, toeleveranciers en pers waren aanwezig om de nieuwe concept store te bekijken, welke was opgericht op het hoofdkantoor voor deze gelegenheid.

Algemeen directeur Ralph Markwat opende de feestelijk middag. “We blijven trouw aan de frituurcultuur. We zijn geen oude cafetaria, maar gaan met de ontwikkelingen mee en steken alles in een nieuw jasje.” Hij betoogt dat de oude vertrouwde cafetaria grond verliest in horecaland, en dat er meebewogen moet worden met de nieuwe trends en ontwikkelingen. Dit nieuwe concept moet daar in meebewegen door introductie van nieuwe elementen als; digitaal bestellen, thuisbezorgen, premium ambachtelijke producten, interactieve narrowcasting en een nieuwe sfeer en inrichting.

foodmaster-1-balie foodmaster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De medewerkers van het hoofdkantoor zijn ter inspiratie voor deze rebranding dan ook drie keer op reis geweest naar London, om alle nieuwe ontwikkelingen op horeca en frituurgebied te  bekijken. Marketing manager Chantal van der Meer benadrukt hier wel het belang van het vasthouden aan oude waarden en tradities: “Onze nieuwe huisstijl is een mix van het oude vertrouwde gevoel, gebundeld met een hippe nieuwe sfeer. We houden de oer-Hollandse frituurcultuur in stand.” Aldus Van der Meer. Ze presenteert met trots het nieuwe logo, huisstijl, packaging, inrichting en brand story. Afgesloten met een nieuwe slogan “De lekkerste, sinds vroeger.”

Bij FHC is de trots op deze frituurcultuur duidelijk merkbaar. Ze claimen de hashtag #frituurcultuur op Social Media om deze trots te uiten.

Wilt u graag aansluiten bij Foodmaster en ook een winkel openen in deze nieuwe stijl? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan en kom in contact met de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website