Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Foodmaster opent nieuwe vestiging in het noorden van Friesland

Nog deze maand zal er een nieuwe vestiging van Foodmaster geopend worden in het Friese plaatsje Burgum. Foodmaster is een traditionele cafetaria formule in een modern jasje die beoogt de kunst van het frituren naar een hoger niveau te tillen. Ondernemer Dave Riesebosch heeft zijn eigen cafetaria omgebouwd naar het Foodmaster concept en zal deze maand nog zijn vestiging heropenen.

Al in april 2020 kwam ondernemer Dave in contact met Foodmaster. Na een contact aanvraag via De Nationale Franchise Gids is hij in gesprek gegaan met meerdere formules. “zo’n beslissing gaat niet over één nacht ijs, daar moest ik goed over nadenken, en ben het gesprek aangegaan met verschillende fast food formules.” Aldus Dave.

De lockdowns hebben de ondernemer ruimere tijd geboden om de ondernemingsplannen goed te overwegen, en uiteindelijk is de keuze op Foodmaster gevallen. “We hebben zo’n twee maanden gedaan over de verbouwing. Voorheen was er een cafetaria in het pand gevestigd die nog een erg oude stijl had. We hebben het volledig verbouwd. Omdat de bouwbedrijven tegenwoordig zulke hoge prijzen vragen, hebben we veel hiervan gewoon zelf gedaan!” beaamt Riesebosch enthousiast.

Dave is momenteel voornamelijk bezig met het inhuren van personeel en het goed opzetten van de bezorging. “Daar helpt het hoofdkantoor je wel goed bij. Alles is direct geregeld met instanties zoals Thuisbezorgd. Ook het aanvragen van vergunningen ging heel soepel. Daar zit wel echt een stuk toegevoegde waarde in franchise.”

Afsluitend is dat ook wat de kersverse franchisenemer meegeeft – “Oriënteer je goed, en kijk welke voordelen het aansluiten bij een franchise organisatie je gaan opleveren. Dan zal je de beste keuze maken.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Foodmaster![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×