Foodmaster opent pilotstore in Tiel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Foodmaster beschikt op dit moment over 47 cafetaria’s en ondergaat een rebranding. Foodmaster opende op 25 augustus jl. een pilotstore in Tiel waarbij de traditionele cafetaria in modern jasje werd gestoken. Met deze nieuwe stijl wil Foodmaster de traditionele cafetaria weer op de kaart zetten.

Foodmaster is trots op de cafetaria als echt Hollands cultuurgoed en wil dit uitstralen. De cafetaria met frites, kroketten en al zijn andere facetten bestaat al bijna 90 jaar. Zoals we hem hier in Nederland kennen, kennen we hem nergens ter wereld. Het is iets waar we naar verlangen als we van vakantie terugkomen. Het is een stukje Nederlands cultuurgoed, waar we trots op mogen zijn”, vertelt Ralph Markwat, directeur FHC Formulebeheer, het formulehuis achter Foodmaster, over het vernieuwde concept.

Modern jasje

In de loop der jaren heeft het bedrijf verschillende veranderingen doorgevoerd. De nieuwe Foodmaster krijgt een robuuste uitstraling met elementen van vroeger. Beton en denim zijn elementen die veel terug zullen komen in de vernieuwde interieurstijl van Foodmaster. “In alle jaren hebben we het frituren geperfectioneerd met uitstekende apparatuur en de beste producten. Zo is de premium burger een vast product op onze kaart en is thuisbezorgen niet meer weg te denken.”, aldus Markwat.

Lancering

De eerste vestiging die opent in de nieuwe stijl is in Tiel. Hier zullen alle elementen getest worden. De officiële lancering van de gehele formule vindt begin oktober plaats. Daarna zullen de vestigingen in fases omgebouwd worden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website