Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Foodmaster opent vestiging in Boskoop

Foodmaster opende op dinsdag 13 februari haar nieuwe vestiging in Boskoop. De kersverse onderneemster Loes Helling heeft samen met Foodmaster er hard voor gewerkt om er een mooie en moderne cafetaria neer te zetten.

Op maandag was er al een opening van de nieuwe vestiging, maar deze was alleen voor genodigden. Loes liep deze avond apetrots rond in haar gloednieuwe zaak om geïnteresseerden te woord te staan.

Werken in de horeca is Loes met de paplepel ingegoten. Nadat zij klaar was met haar studie pedagogiek, is zij werkzaam gebleven in de cafetariawereld. Zelf had ze nooit verwacht om op een dag haar eigen zaak te hebben. Toch begon het even geleden toch te kriebelen. Loes heeft voordat zij van start ging als franchisenemer bij Foodmaster meegewerkt op verschillende locaties. Om iedere werkwijze te observeren en om wat tips mee te krijgen. Loes vertelt: “De ene zaak was veel meer bezig met zo kostenefficiënt mogelijk werken, terwijl de andere zaak een sterke focus had op acties. Ik heb daar heel veel van geleerd en pak daar zeker dingen van mee voor mijn eigen zaak.”

De nieuwe Foodmaster Boskoop is gevestigd in een pand waar ook een Hoogvliet supermarkt zit. De Foodmaster-onderneemster ziet hier veel voordelen van in. “Ik denk dat de supermarkt en de Foodmaster elkaar versterken. Mensen combineren het doen van boodschappen met het halen van eten. Dit scheelt hen tijd, want ze hoeven nu slechts één keer de deur uit.” Bij een van haar vorige werkgevers lag ook een supermarkt tegenover het filiaal. “Wat vaak voorkwam, was dat mensen eten kwamen bestellen en vervolgens zeiden: ik doe nog even boodschappen, dus ik kom het zo halen. Twee vliegen in één klap dus.”

×