Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Foodservice Wall ontwikkeld door werkmaatschappij Lekkerland

De recent ontwikkelde Foodservice Wall bestaat uit een intelligente modulaire oplossing, gericht op een attractief en doelgericht foodservice-aanbod, koffie, dranken en digitalisering. De Foodservice Wall is duidelijk weergegeven voor bezoekers van de tankstations en zorgt voor een optimaal on-the-go assortiment dat geschikt is voor de desbetreffende tanklocatie. Schermen met productassortiment en gerichte acties zorgen voor een doelgerichte verkoopondersteuning. De foodservice wall is ontwikkeld door werkmaatschappij Lekkerland.

Convenience Retail Solutions

De Foodservice Wall is ontwikkeld door Convenience Retail Solutions, een recent opgerichte werkmaatschappij van Lekkerland in Nederland. De Foodservice Wall is modulair opgebouwd en kan naar behoefte worden ingericht en opgeschaald. Convenience Retail Solutions legt hierbij de focus op een attractieve, sfeervolle uitstraling van relevante productgroepen die meer waarde toevoegen.

Modules

De basismodule bestaat uit een snackpresentatie en een koffiemodule. In dit geval wordt de koffie van strategische partner Lavazza gepresenteerd maar uiteraard is de keuze voor het koffiemerk vrij. Modules kunnen in groepen worden uitgebreid:

• Viennoiserie: zoete snacks
• Grab & Go: de combinaties voorverpakte sandwiches en maaltijden, zuivel en dranken
• Hartige- en take home producten

Scan & Go Kiosk

Voor verhoging van de bonwaarde en het bieden van een snelle transactiemogelijkheid voor de consument heeft CRS de Scan & Go Kiosk ontwikkeld, in samenwerking met strategisch partner H@ND. De Scan & Go Kiosk is een digitale verkoopmedewerker met slimme up- en cross sell-functies, waarmee groei in rendement wordt gerealiseerd. Deze kiosk dient als tool richting de zogenaamde ‘one person show’: hierbij ligt de focus op een eenmansbezetting van de shop, aangezien de consument zelf zijn producten afrekent.

De huidige servicebalie wordt gebruikt voor gas, kansspel en rookwaren. Alle overige productgroepen uit de winkel dienen afgerekend te worden bij de Scan & Go Kiosk. Denk hierbij aan opwaardeerproducten zoals beltegoed en cadeaukaarten. De Scan & Go Kiosk speelt in op de wensen van de consument waardoor de opbrengstgroei wordt gerealiseerd.

 

×