Formido Bodegraven opent haar deuren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Op dinsdagavond 2 november jl. heeft burgemeester Christiaan van der Kamp onder grote belangstelling, het Rijnhoek Plaza geopend. “Ik vind het geweldig dat er nog een ondernemer is als Tom Zwanenburg die het in deze tijd heeft aangedurfd om zoiets moois neer te zetten in Bodegraven.”

Formido in Rijnhoek Plaza is een ruim 4.000 vierkante meter bouwmarkt die is ingericht volgens de allernieuwste Formido-decoformule. Dit houdt in: licht, ruim, vrouwvriendelijk en behalve het uitgebreide bouwmarktassortiment ook gericht op decoratieve artikelen. Ook is er een ruime nieuwe keukenshowroom neergezet.

“Middenin onze winkel is het Deco-plein, het decoratieve hart van de zaak. Hier vinden klanten alles om het huis in te richten, zoals kussens, accessoires en cadeaus”, vertelt zoon Patrick Zwanenburg van Formido Bodegraven. “We voeren nu een groter en breder assortiment dan voorheen en klanten hebben op alle gebieden meer keus. Nieuw op de verfafdeling is bijvoorbeeld het A-merk Wijzonol dat wij in alle kleuren kunnen mengen”, aldus Zwanenburg.

dinsdag 8 november 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise