Formido opent twee nieuwe vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

formido opening
Onlangs openden twee nieuwe Formido’s haar deuren. In Winschoten is de winkel ingrijpend omgebouwd naar de meest recente Formido Deco formule en in Bennekom gaat het om een nieuwe vestiging.

Henk Geels startte 55 jaar geleden een kleine winkel van 30 m² met huishoudelijke artikelen, witgoed en ijzerwaren. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot één van de weinig overgebleven woonwarenhuizen van Nederland met vijf  speciaalzaken onder één dak:  Tuin- en Serremeubelen, Culinair&Cadeau, Doe Het Zelf, Baderie, Decorette en verlichting.

Sinds 2009 levert Formido het Doe-Het-Zelf assortiment aan Geels Woonwarenhuis. In het warenhuis is nu de Formido Compact 1000 formule uitgerold. “De Doe-Het-Zelf afdeling is vergroot door een deel van het magazijn bij het oppervlakte te trekken. Er is veel licht en lucht in de winkel is gebracht”, aldus de trotse ondernemer Gerrit Geels.

Voor Winschoten betekende de ombouw een totale metamorfose. De layout ging volledig op zijn kop. De eigenaar Johan de Vreeze en dochter Nathalie hebben de hele verbouwing met eigen mensen gedaan. “Hierdoor duurde het misschien wel wat langer maar het resultaat is er dan ook naar,” aldus een trotse Johan. De opening werd gevierd met een feestje dat werd opgeluisterd door een lokale jazz band. “Bij de opening waren er zoveel bezoekers dat de politie uiteindelijk de weg heeft moeten afzetten.” De klanten in Winschoten reageerden de eerste dagen razend enthousiast.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise