Formido Steenbergen gaat verder als Kluswijs

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Formido ondernemers Petra en Eric Davies in Steenbergen hebben de keuze gemaakt om naar de Kluswijs formule over te stappen. Vanaf 1 februari zullen zij als bouwmarkt verder gaan onder de vlag van KlusWijs.

Ook zullen Petra en Eric Davies binnenkort een shop-in-shop van KW Wonen starten. Hier kunnen klanten terecht voor hun gehele wooninrichting. “Wij hebben alles wat de consument nodig heeft voor het realiseren van het perfecte interieur. Denk hierbij aan raamdecoratie en gordijnen, vloeren en karpetten, verf en behang, kasten op maat, verlichting, meubels en woonaccessoires”, aldus Petra.

Waarom?

“De manier van werken, ondernemen en de invloed als ondernemers die we hadden binnen Formido spraken ons destijds erg aan. Het paste ons als een jas. Dit DNA vinden we ook bij KlusWijs. Vanaf het eerste moment dat wij met KlusWijs in gesprek raakten, zagen we de match. We herkennen onszelf in het DNA van KlusWijs waar vakdeskundigheid, service en prijs de belangrijkste speerpunten zijn”, aldus Petra en Eric.

“Wij zijn heel erg blij met de toetreding van Petra en Eric als ondernemers binnen de KlusWijs formule. Dit geeft aan dat we de juiste koers varen en dat er veel vertrouwen is in de toekomst van de formule KlusWijs”, aldus algemeen directeur Hans Hortensius.

Binnenkort verwacht hij nog een aantal nieuwe ondernemers toe te kunnen voegen bij de KlusWijs formule. Vanaf 1 februari zullen Petra en Eric officieel toetreden tot de KlusWijs formule en midden April zal de feestelijke heropening gaan plaatsvinden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • P Beijaerts

    Goedemorgen, ik heb op 21-03-2005 1 liter Goldcircle mengkleur hoogglans SN.02.57 bij toemalige Formido van de Berg gekocht.
    Hebben jullie deze nog in het assortiment ?
    In dien niet meer kan ik een gelijkaardige kleur hiervoor dan krijgen ?

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.