Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Formido verdubbelt online assortiment

26 juli 2013

Formido
Formido heeft het online assortiment uitgebreid van drie- naar zesduizend artikelen. De bouwmarktformule is tevens in gesprek met leveranciers om artikelen die niet in de winkel liggen, wel online aan te bieden. Formido profiteert van andere bouwmarkten die de stap online wagen. “De mindset van consumenten is daardoor veranderd”, stelt e-commerce manager Lisanne Redczus. “Het besef dat producten ook online gekocht kunnen worden, groeit.”

Het gehele offline assortiment online verkopen is volgens Redczus geen optie voor de bouwmarkt. Online bestellingen worden van een lokale Formido uit de voorraad gehaald, maar niet elke vestiging beschikt over dezelfde artikelen. Ongeveer zeventig procent van de Formido-folder is inmiddels online te bestellen. Binnenkort kunnen klanten de bekende uitknipbonnen, die een bepaalde hoeveelheid korting geeft op een product naar keuze, ook verzilveren in de webshop.

Een volgende stap is volgens Redczus het ontwikkelen van een mobiele applicatie. Daarnaast heeft ook de samenwerking met PostNL haar aandacht.

dinsdag 30 juli 2013.