Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Formido vestigingen kiezen voor Hubo

De Formido vestiging in Emmer Compascuum maakt de keuze voor de formule Hubo. De handtekening is gezet, in 2019 zal deze keuze zichtbaar worden. Deze Formido vestiging is hierdoor de derde Formido vestiging die voor de Hubo formule kiest. De verbouwing van de Formido vestiging naar een Hubo winkel zal tot het einde van het jaar kosten.

“Ja, het klopt dat ik niet helemaal onbekend ben met de club van Hubo. In het verleden waren wij een Fixet vestiging. Neemt niet weg dat we nu weer weloverwogen een keuze hebben gemaakt voor een nieuwe formule. In onze zoektocht hebben we alle facetten van de huidige winkel en de toekomst meegenomen. De klant verandert tenslotte, daar moet je als winkel iets mee. Alleen een uitgebreid assortiment is niet meer voldoende. Daar hoort kennis en service bij en dat wordt geboden door Hubo. Die toegevoegde waarde was voor ons uiteindelijk van doorslaggevend belang. Daarnaast moet je natuurlijk een klik hebben met de organisatie waar je de intensieve samenwerking mee aangaat. En die was er”, aldus franchisenemer Marcel de Jong.

Over Euretco

Hubo telt 150 vestigingen en heeft het grootste aantal zelfstandige ondernemers van de doe-het-zelf-ketens. DGN retail maakt onderdeel uit van Euretco, dit is de grootste retailservice-organisatie van Nederland. De organisatie werkt samen met 1.900 ondernemers en franchisenemers. Zij zijn goed voor zo’n 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.

×