Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Formido Wijhe transformeert naar Hubo

Franchiseformule Formido houdt er mee op en een groot deel van de huidige Formido-franchisenemers is daarom op zoek naar een nieuwe formule. Formido Wijhe is de eerste die de overstap maakt naar franchiseformule Hubo.

De ondernemer

“Dat de Formido formule ophoudt te bestaan staat buiten kijf, dat de toekomst nog voor ons ligt ook. Wij hebben deze zaak overgenomen en moesten daarbij belangrijke keuzes maken voor de toekomst. Een formule kies je niet voor een korte periode, in Hubo hebben wij vertrouwen. Hubo heeft een duidelijke toekomstvisie en er zijn duidelijke keuzes gemaakt.” aldus André van der Sluis, de nieuwe ondernemer van Hubo Wijhe. “Daarnaast is er natuurlijk gekeken wat deze winkel nu bekend maakt in deze regio, waarom komen de klanten hier naartoe. Dit sluit heel goed aan bij datgene wat Hubo doet: een totaaloplossing bieden voor de klant. Servicegericht en meer doen dan alleen producten verkopen.”

Hubo franchise

De doe-het-zelf-keten Hubo, is met 150 winkels de grootste in Nederland. Hubo, DGN retail is onderdeel van Euretco, de grootste retailservice-organisatie in Nederland die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In toaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in verschillende branches.

×