Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Formido’s Breda, Maasdam én IJsselstein worden Hubo

20 augustus 2019
De ondernemers van de Formido’s in Breda, Maasdam én IJsselstein hebben begin augustus 2019 hun handtekening gezet onder een samenwerking met DGN retail B.V., franchisegever van de formules Hubo, Multimate en Decorette. In totaal hebben nu 14 Formido’s gekozen voor Hubo.

Formido Breda 

Bij de bouwmarkt in Breda heeft een wisseling van ondernemer plaatsgevonden. Ondernemer Bram Finkers heeft de doe-het-zelf zaak in Breda recentelijk overgenomen en kiest voor de Hubo formule mét shop-in-shop Decorette. De ca. 1.300 m2 grote winkel wordt op dit moment omgebouwd en zal naar verwachting eind september 2019 heropenen als Hubo en Decorette.

“We zijn op dit moment druk met de ombouw. Een intensief project, maar met een duidelijk doel. We krijgen nu al veel enthousiaste opmerkingen van klanten en we zijn zelf ook erg tevreden over hoe het eruit gaat zien. We kunnen niet wachten tot we eind september kunnen heropenen”, aldus Bram Finkers.

Formido Maasdam en IJsselstein

Ondernemer Arnold Boudesteyn heeft zowel voor zijn winkel in Maasdam als zijn winkel in IJsselstein voor de Hubo formule gekozen. “Zelfstandig ondernemen vind ik belangrijk en die ruimte geeft DGN, je wordt ondersteund waar nodig, maar er is ook veel ruimte voor lokale invulling en eigen inzicht. Dit in combinatie met de missie en visie van de Hubo formule, maakt dat ik vol vertrouwen voor DGN en Hubo kies” zegt Arnold.

Na de ombouw van de ca. 3.000 m2 winkel in Maasdam en de ca. 3.500 m2 winkel in IJsselstein zullen beide winkels medio november 2019 feestelijk heropenen.

×