Formules van Talent Groep Nederland opgenomen in nieuwe formule; 100% Talent

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

100procent Talent franchise

Talent Groep Nederland startte in 2013 met de formules 100% Techniek Talent, 100% ICT Talent, 100% Sales Talent en 100% Kantoor Talent. Door een sterke groei van het aantal vestigingen met diverse formules van Talent Groep Nederland en voornamelijk de vermeerdering van branche- en functiegespecialiseerde Talent Recruiters wordt er steeds beter voldaan aan de vraag naar gespecialiseerde Talent Recruiters die kennis hebben van de markt. De vraag naar specialisme geeft zowel vertrouwen bij de opdrachtgever als bij de kandidaat.

Talent Groep Nederland streeft continue naar het bereiken van de maximale en optimale dienstverlening. Om dit te bereiken is er gekozen voor een nieuwe naam waar alle formules onder vallen “100% Talent”. Persoonlijke betrokkenheid, nauwgezet en service op hoog niveau zijn kenmerken van de dienstverlening van 100% Talent. Het principe is hetzelfde als de reeds bestaande formules.

Elke Talent Recruiter heeft een eigen deskundigheid voor Techniek, Sales, ICT of Kantoor/Finance. Door hun werkzaamheden in de sector kennen ze de branche en kwalificaties die nodig zijn voor een goede match. Op een zorgvuldige manier vindt er een werving, selectie en matching plaats. De formule is regionaal actief en hanteert het no cure no pay principe. Daarnaast geven ze 6 maanden garantie, waar de meeste andere bureaus 2 tot 4 weken garantie geven.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website