Forse groei Shoeby in 2011

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Fashionketen Shoeby opende dit jaar al 29 nieuwe winkels. Hiermee wordt zowel de groeitrend voortgezet als het aandeel in de fashionmarkt aanzienlijk vergroot: Shoeby heeft nu 225 winkels in Nederland en 7 in België. Niet alleen de winkels waren afgelopen jaar succesvol, ook de webshop liet een belangrijke groei zien.

De directie van Shoeby verwacht in 2012 verder te groeien. De ambitie is om het aantal winkels in 2012 met 25 winkels uit te breiden. Hans den Arend, CFO bij Shoeby: ”We zien dat we het momenteel een stuk beter doen dan andere spelers in de markt. We liggen goed op koers voor wat betreft het realiseren van onze doelstellingen: 250 winkels in 2012. Ook in België breiden we verder uit”.

Shoeby winkels zijn te vinden op makkelijk toegankelijke locaties in kleinere plaatsen of wijkcentra van de grotere steden. De klant vindt er snel wisselende, trendy en betaalbare kledingcollecties voor het hele gezin. Door de uitmuntende klantgerichte service en de slimme marketingstrategie bouwt elke winkel een trouwe, eigen klantenkring op.

dinsdag 25 oktober 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise