Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fortune Coffee nu ook gevestigd in regio Landgraaf

Eerst Koffie! Nu ook in Landgraaf

Vanaf eind september 2023 doorkruist Fortune Coffee nu ook het gebied rond Landgraaf om bedrijven en verenigingen te voorzien van koffie en koffieautomaten. Hun diensten strekken zich uit naar plaatsen zoals Kerkrade, Heerlen, Sittard, Elsloo en Echt. Deze onderneming is gestart door franchisenemer Ricardo Schepers en zijn vrouw Michelle Schepers.

Ricardo Schepers, die al 12,5 jaar als allrounder bij Fortune Coffee werkzaam is, zegt: “Mijn passie voor koffie is gegroeid tijdens mijn jarenlange dienstverband bij Fortune Coffee. Ik lever mijn service altijd met een glimlach. Ik houd altijd woord en mijn klanten kunnen altijd op mij rekenen! Omdat ik lokaal werk, kan ik een sterke band opbouwen met mijn klanten en beter inspelen op hun behoeften. Goede service staat bij mij altijd voorop.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Al 25 jaar is Fortune Coffee actief in de Nederlandse markt. Ze begrijpen als geen ander de betekenis van koffie en hoe het mensen bij elkaar brengt. Daarom leveren ze hoogwaardige, duurzame koffie uit elegante koffieautomaten die passen bij diverse bedrijven en verenigingen. De organisatie hecht grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hun koffieautomaten zijn recyclebaar, een groot deel van hun assortiment draagt het Fairtrade of Rainforest Alliance keurmerk en ze sponsoren koffieboeren in Oeganda.

Specialisten in koffie en koffieautomaten

Fortune Coffee zet zich ook in voor een verantwoorde omgeving rondom de koffieautomaat door duurzame alternatieven aan te bieden voor koffiebekers en roerstaafjes in bedrijfskoffiehoeken. Natuurlijk bieden ze ook uitstekende service, zodat je nooit zonder koffie komt te zitten. Zo zorgen ze ervoor dat bedrijven en organisaties door heel Nederland kunnen genieten van hoogwaardige koffie, thee en andere warme dranken.

Fortune Coffee Franchise

De formule is op zoek naar ondernemers die met plezier actief zijn in hun regio en samen willen werken aan de verdere groei van een sterke nationale formule. Als franchisenemer ben je het gezicht van de onderneming voor je klanten. Je vervult de rollen van verkoper, adviseur, probleemoplosser en leverancier in één. Wil jij de volgende franchisenemer worden bij Fortune Coffee? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ontvang gratis meer informatie over Fortune Coffee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Fortune Coffee

×