Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fortune Coffee opent nieuwe vestiging in Barneveld

Per 4 juli 2022 gaat Rudolf Kaashoek van start met Fortune Coffee regio Barneveld. Rudolf levert koffieautomaten, koffie en andere ingrediënten aan bedrijven, scholen en verenigingen. Deze regio bestrijkt naast Barneveld ook plaatsen zoals Scherpenzeel, Ede, Putten en Renswoude.

Rudolf is goed bekend met de formule. Hij was hiervoor bijna zeven jaar werkzaam bij Fortune Coffee regio Rijnland – Zoetermeer. Hier deed hij veel kennis op. Deze ervaring zet hij nu in om de beste service te verlenen aan zijn nieuwe klanten.

“Wie wil kunnen rekenen op een goede kop koffie, die rekent op mij. Ik zorg persoonlijk voor de koffie in deze mooie regio. Van verkoopgesprek tot plaatsing van de automaat en van het onderhoud tot het aanleveren van de producten, ik regel het voor de klant. In 2015 startte ik bij Fortune Coffee en sinds 2022 ben ik de koffieleverancier in de regio Barneveld. De koffie, de koffieautomaten en alle andere producten ken ik dus door en door. Met een persoonlijke en uitstekende service kunnen mijn klanten dan ook op mij rekenen, altijd” aldus Rudolf.

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee bestaat al 25 jaar en begrijpt hoe belangrijk koffie is. Koffie verbindt mensen. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Als specialist in koffie en koffieautomaten voorzien de regionale Fortune Coffee ondernemers hun klanten in heel Nederland van koffie, thee en aanverwante producten. Het motto? Eerst koffie!

Ontvang gratis meer informatie over Fortune Coffee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Fortune Coffee

×