Fortune Coffee organiseert Ondernemersavond

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 30 juni a.s. organiseert Fortune Coffee een ondernemersavond voor potentiële kandidaten. De franchiseformule zoekt ondernemers voor vijftien regio’s en wil middels de avond kandidaten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de formule.

Ton van Amerongen is één van de 27 franchisenemers van Fortune Coffee en is al zeven jaar in dienst bij de formule. Hij besloot om na jarenlang werkzaam te zijn in de detailhandel de stap naar een eigen onderneming te zetten. “Ik voelde me meteen aangesproken door de menselijke denkwijze van Fortune. Daarbij maken de mooie producten en de mentaliteit van het bedrijf -samenwerken- de slagingskans heel groot. Met een flinke dosis gezond verstand en enthousiasme kom je heel ver”, aldus Van Amerongen. Volgens de franchisenemer zit de kracht van Fortune Coffee in de persoonlijke aanpak. “Ik kan wel roepen dat we de beste koffie hebben, maar dat zullen anderen ook zeggen. Waar Fortune echt het verschil mee maakt is de relatiegerichtheid. We bouwen een klantenkring op. Bedrijven en ondernemers waar je een band mee krijgt: mijn klanten kopen ‘koffie bij Ton’.”

Wilt u ook aansluiten als ondernemer bij Fortune Coffee? Maak op een laagdrempelige manier kennis met de franchiseformule en meldt u hier aan voor de ondernemersavond.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website