Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fortune Coffee regio Twente viert 20-jarig jubilieum

Vandaag markeert een bijzondere mijlpaal voor Fortune Coffee regio Twente. Precies 20 jaar geleden opende Rob Pierik zijn vestiging van deze geliefde koffiefranchise, die sindsdien is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit jubileum is een perfecte gelegenheid om terug te blikken op twee decennia van groei en succes, en om vooruit te kijken naar een veelbelovende toekomst.

Vanuit Huis Gestart

Rob Pierik, de drijvende kracht achter Fortune Coffee regio Twente, was vanaf het begin betrokken bij deze succesvolle onderneming. “Ik had altijd al de ambitie om te gaan ondernemen,” vertelt Rob. “Sinds 2004 doe ik dat met de koffie van Fortune Coffee in Twente. Ik ben klein gestart vanuit huis en groeide al snel uit. Mijn verzorgingsgebied breidde zich aanzienlijk uit en inmiddels heb ik drie medewerkers in dienst.”

Rob’s groeiende onderneming kende een aantal belangrijke mijlpalen. “In 2009 heb ik een hal erbij gehuurd en sinds maart dit jaar zit ik in een heel nieuw pand. In het najaar is het nieuwe pand helemaal af en gaan we ons jubileum daar vieren met klanten, vrienden en familie.” Zijn verhaal getuigt van vastberadenheid en het vermogen om kansen in de markt te benutten.

Kansen in de Markt

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties is Rob nog lang niet van plan om een stap terug te doen. “Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en inmiddels ook twee kleinkinderen. Daar geniet ik volop van. Maar een stap terug doen in mijn werk, dat ligt niet in mijn aard. Ik ga iedere dag met plezier aan het werk en wil graag nog verder groeien. Ik zie nog volop kansen in de markt,” aldus Rob.

Zijn toewijding aan zijn werk en zijn vermogen om nieuwe mogelijkheden te zien, zijn kenmerkend voor zijn succes. Rob benadrukt dat service een cruciaal onderdeel is van zijn bedrijfsvoering. “Bij mij kun je rekenen op eerlijk advies en dat ik net dat stapje extra voor je zet. Zo zorgen we ervoor dat de voorraad altijd op peil is zodat je nooit zonder koffie komt te zitten.”

Net dat Stapje Extra

De persoonlijke benadering en de betrouwbaarheid van de service zijn enkele van de factoren die Fortune Coffee regio Twente zo succesvol maken. “Mocht de voorraad onverwachts opraken, dan kun je ons altijd bellen. Daarnaast kunnen wij snel langskomen, bijvoorbeeld als je een storing aan je koffieautomaat hebt. Omdat wij in de regio gevestigd zijn, zijn we altijd in de buurt en kunnen we snel bij jouw bedrijf of organisatie zijn,” legt Rob uit.

Fortune Coffee: Specialist in Koffie en Koffieautomaten

Fortune Coffee is een toonaangevende specialist op het gebied van koffie en koffieautomaten. Deze formule biedt hoogwaardige koffieautomaten en uitstekende service zonder de noodzaak van langdurige contracten. Deze flexibiliteit, gecombineerd met de garantie van heerlijke koffie, maakt het een aantrekkelijke optie voor bedrijven in Twente en daarbuiten.

Via een netwerk van franchisenemers zorgen zij ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland kunnen genieten van kwaliteitskoffie en andere warme dranken. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal, zowel in de producten als in de relaties met klanten.

Vul onderstaand formulier in en bekijk snel deze pagina voor meer informatie over de franchisekansen bij Fortune Coffee.

Ontvang gratis meer informatie over Fortune Coffee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Fortune Coffee

×