Fortune Coffee start 30e franchiseregio

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 oktober jl. is Henk Meetsma van start gegaan met Fortune Coffee regio Zaanstreek-Waterland. Hiermee is de 30e Fortune Coffee vestiging een feit. Franchisenemer Henk gaat koffie-automaten en ingrediënten leveren aan bedrijven in deze regio. Deze regio bestrijkt onder meer de plaatsen Zaanstad, Purmerend, Midden Beemster, Landsmeer en Volendam.

In oktober heeft Henk alle introductietrainingen doorlopen op de centrale organisatie van Fortune Coffee. Henk heeft hiermee genoeg kennis vergaard om de klanten uit zijn regio de beste service te verlenen op het gebied van bedrijfskoffie.

Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Door middel van een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. We zoeken ondernemers die er met plezier op uit trekken in hun regio. En die samen willen bouwen aan de verdere groei van een landelijk sterke formule. Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website