Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fortune Coffee verwelkomt nieuwe franchisenemer regio West-Friesland

Per 1 april 2022 is Lars Dol de nieuwe franchiseondernemer voor Fortune Coffee regio West-Friesland. Lars is sinds 1 januari jl. werkzaam in deze regio, en neemt nu officieel het stokje over van de huidige franchisenemer Nico Schipper.

Vanuit het lokale kantoor in De Goorn levert Lars koffieautomaten en ingrediënten aan bedrijven, scholen en verenigingen. De regio West-Friesland bestrijkt de plaatsen Den Helder, Schagen, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn en op Texel. Lars heeft inmiddels alle introductietrainingen met succes doorlopen op de Centrale Organisatie van Fortune Coffee. Hiermee heeft hij genoeg kennis vergaart om de klanten uit zijn regio de beste service te verlenen op het gebied van bedrijfskoffie.

Fortune Coffee

Fortune Coffee is al 25 jaar actief in de Nederlandse markt. Fortune Coffee franchise is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. De formule ziet in hoe belangrijk  koffie is. Koffie brengt mensen samen. Om deze reden levert Fortune kwalitatieve en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Door middel van een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Je bent een verkoper, adviseur, probleemoplosser en leverancier in één. De formule zoekt ondernemers die er met plezier op uit trekken in hun regio. En die samen willen bouwen aan de verdere groei van een landelijk sterke formule.

 

Word jij de volgende franchisenemer bij Fortune Coffee?

Ontvang gratis meer informatie over Fortune Coffee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Fortune Coffee

×