Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fortune Coffee haalt geld op voor KiKa

Afgelopen week heeft Ton van Amerongen, koffieleverancier van Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek, een cheque ter waarde van 3.557,50 euro overhandigd aan KiKa. Op 7 september vierde Ton namelijk het tienjarig bestaan van zijn onderneming: Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek. De koffieleverancier levert koffie, koffieautomaten en bijbehorende ingrediënten aan bedrijven en verenigingen in de regio Kromme.

Ton heeft gekozen voor KiKa om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken. “Onze jongste zoon Thijs is behandeld geweest voor leukemie en is gelukkig genezen. Hier zijn wij heel dankbaar voor. Helaas hebben wij in deze periode ook van dichtbij meegemaakt dat dit niet voor alle kinderen geldt en dat nog steeds 25% van de kinderen die kanker krijgen het niet redt. Er zijn al hele grote stappen gezet in de afgelopen jaren. Op dit moment geneest dus 75% van de kinderen met kanker. Dat moet en kan beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%.”

Donaties

Ton vervolgt: “KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. We zijn erg blij dat we zo’n mooi bedrag mogen schenken aan KiKa en willen al onze gasten van ons jubileumfeest enorm bedanken voor de gulle donaties.”

Over Fortune Coffee

Fortune zet zich in voor duurzame relaties, dus ook met haar franchiseondernemers. Ook interesse in het Fortune Coffee ondernemerschap? Kijk dan voor meer informatie op de pagina van Fortune Coffee.

×