Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Congres 2019: workshops door ervaren franchisegevers en specialisten

Tijdens het aanstaande Nationale Franchise Congres op 3 oktober a.s., zullen diverse franchisegevers en specialisten een vijftal workshops geven met diverse onderwerpen. Iedere workshopvoorzitter is door de wol geverfd en zal de deelnemers begeleiden in een discussie over diens onderwerp.

Gedurende het Congres kunnen bezoekers twee rondes deelnemen aan ofwel een seminar, of een workshop. De workshops worden geleid door ervaren franchisegevers of specialisten.  De workshops bieden deelnemers de kans om in gesprek te gaan met collega-franchisegevers over een onder naar keuze. Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende workshops:

 

Martijn Jansen – Franchisegever De Beren Bezorgrestaurants

Onderwerp: Disruptie in Food (&) Retail

Martijn gaat het tijdens het Congres hebben over hoe je als ondernemer in de Food Retail de markt in positieve zin kan verstoren. Bij De Beren heeft Jansen jarenlange ervaring in het doen laten opvallen van je formule in een markt waar ‘eenheidsworst’ ten alle tijden op de loer ligt.

 

 

Willem Spierenburg – Franchisegever Gall & Gall (Ahold)

Onderwerp: Implementatie van nieuwe regels

Voordat Willem werkzaam was bij Gall & Gall, was hij actief binnen Albert Heijn. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de aangekondigde Franchise Wet, en daarvoor de Franchise Code. Hij is goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

 

Ruud Morien – Expansie manager Euretco

Onderwerp: Locatie, locatie, locatie

Ruud is binnen formulehuis Euretco verantwoordelijk voor de expansie van de formules HUBO, Intersport, Runnersworld en The Athlete’s Foot. Dit betekent zowel vestigingen als de ondernemers. Hij zal alles facetten die te maken hebben met het vinden van een geschikte locatie bespreken.

 

Tim Hazekamp – Specialist De Nationale Franchise Gids

Onderwerp: Ondernemers werven

Tim is binnen De Nationale Franchise Gids verantwoordelijk voor het werven van ondernemers voor meer dan 150 verschillende franchiseformules in tientallen verschillende branches. Hij zal proberen het ideale wervingsproces van een formule te beschrijven.

 

Ralph Markwat – FHC Formulebeheer

Onderwerp: Hard franchise, of een andere vorm van ondernemen?

Ralph is eigenaar van formulehuis FHC Formulebeheer. FHC beheert de formules Foodmaster, Family en Vital 4 Skool. Alle drie de formules hebben een unieke mix van hard én soft franchise. Ralph legt uit wat volgens hem het ideale model is, en welke andere geschikte modellen er bestaan.

 

[box]Werkzaam bij een franchiseformule en wilt u zich inschrijven voor het Congres? Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.[/box]
×