Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Congres 2021: CEO’s DA en Staffing Associates verzorgen uitgebreide seminars

Tijdens het Nationale Franchise Congres 2021 op 14 oktober a.s. gaan zowel Marcel Slaghekke als Ruud van Munster in gesprek met de aanwezigen en vertellen ze hoe ze de afgelopen periode zijn doorgekomen met hun formules DA Drogisterij en Parfumerie en Staffing Associates (Carrière Uitzendbureau & Happy Nurse). Daarnaast vertellen ze over hun eigen stijl van leiderschap binnen de formule.

Thema van het Franchise Congres is dit jaar “Leiderschap in Franchise”. Geen toevallige keuze. Beiden heren hebben tijdens de Corona-epidemie hun formules door ruige wateren moeten sturen. DA heeft zojuist een grote fusie achter de rug, en Slaghekke had het beheer van meerdere dienstverlenende formules onder zich, waaronder Carrière Uitzendbureau en Happy Nurse.

Beiden belichten deze periode, en hun stijl van leiderschap, ook vanuit een andere invalshoek. DA Drogisterij en Parfumerie bevindt zich in de retail, terwijl Carrière Uitzendbureau en Happy Nurse actief zijn in de dienstverlening. Naast de seminars zijn er nog diverse workshops te volgen. Voor ieder wat wils dus!

De seminars duren beiden 45 minuten. Deelnemers kunnen een keuze maken om een enkele, of zelfs beide seminars te volgen. Slaghekke zal in gesprek gaan met dagvoorzitter Meike de Jong tijdens het seminar. En Van Munster zal zijn eerdere plenaire presentatie dieper gaan uitweiden in zijn eigen seminar.

Deelnemen?

Inmiddels is het Congres al voor 75% volgeboekt en inschrijvingen gaan snel. Wees er snel bij! Wilt u het gehele programma bekijken? Of wellicht wilt u zich inschrijven?

[box]Ga dan snel naar hetnationalefranchisecongres.nl[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×