Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise-duo Personal Fitness Nederland opent 2e vestiging

De 65e studio van Personal Fitness Nederland is een feit. De opening staat gepland voor februari 2019, aan de Dreesplein 1 in Naaldwijk. Het franchise-duo Anouschka en Melangelo Prince staan te popelen om hun tweede vestiging te openen. Zij runnen al een vestiging in Poeldijk.

Tweede vestiging

“Wegens groot succes in Poeldijk, gaan wij uitbreiden naar Naaldwijk. De ‘Fit For Life’ methode werkt uitstekend, waardoor mensen beginnen te kletsen. Om heel het Westland fit te krijgen, is een tweede en straks derde studio nodig”, aldus een enthousiaste Anouschka.

Anouschka vertelt verder hoe ze bij Personal Fitness Nederland terecht zijn gekomen: “Melangelo is altijd op zoek naar het gat in de markt. Toen de advertentie op Instagram voorbij kwam, werd hij direct enthousiast. Na het eerste kennismakingsgesprek was meteen duidelijk dat Personal Fitness Nederland een voortvarend bedrijf is, die een groot gat in de markt vervuld. Immers, iedereen wil gelukkig worden en lekker in zijn/haar vel zitten. Bovendien zijn wij van mening dat iedereen een coach nodig die het beste in ieder naar boven haalt”, aldus een enthousiaste Anouschka.

Een andere passie

Wat ook erg interessant is dat Anouschka en Melangelo de Personal Fitness studio combineren met een andere passie. Melangelo vertelt: “Anouschka, mijn vrouw, is Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog. Ze is zeer gepassioneerd in het begeleiden van jongeren op schoolgebied. Personal Fitness Nederland is een soft franchise, wat betekent dat een combinatie met bijles mogelijk is. We hebben de studio zo ingericht, dat Anouschka ook haar eigen praktijk heeft. Ze combineert de bijles met sport, ook wel bewegend leren. Het blijkt een super combinatie te zijn! De kinderen volgen bijles en de ouders training”.

×