Franchise en Fonkel: een gouden combinatie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De wereld van franchiseformules verandert snel. Door de opkomst van online shoppen verandert de ‘customer journey’. Met dit veranderende klantgedrag verandert ook het verdienmodel. Flynth adviseurs en accountants, de grootste Nederlandse adviseur en accountant voor MKB,  vindt het cruciaal dat de winstgevendheid van de franchisegever en de ondernemer op peil blijft of groeit. Eén van de manieren waarop Flynth de franchiseondernemer helpt, is met de net gelanceerde start-up Fonkel.

Met Fonkel heeft een ondernemer via de online app altijd, real time inzicht in zijn bedrijfsadministratie. “Fonkel speelt in op de groeiende behoefte van ondernemers om op elk moment van de dag actuele cijfers in te kunnen zien via een betaalbare, geautomatiseerde oplossing”, licht Directeur Martin van den Berg toe. “Op franchisegebied is de lancering van Fonkel ook een belangrijke stap. Voor bepaalde formules zal het interessant zijn om de dienstverlening door Fonkel uit te laten voeren en met Flynth zaken te doen. De prijs staat vooraf vast en de ondernemer weet altijd waar hij aan toe is, zodat hij zich kan richten op waar hij het beste in is.”

Snelheid en gedegen franchisekennis

“Fonkel is voor veel formules die behoefte hebben aan snelheid een uitkomst”, vindt ook Kees Seip, Senior Adviseur Franchise bij Flynth. “Zelfs de opstart is snel: ondernemers kunnen binnen een half uur klant zijn bij Fonkel. Ze kunnen erop vertrouwen dat er naast die snelheid en het gemak ook gedegen franchisekennis zit. Daarnaast is doet Fonkel de administratie tegen kostprijs en is per maand opzegbaar. De traditionele rol van accountancy gaat steeds meer plaatsmaken initiatieven zoals Fonkel.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.