Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Gids 2021 is uit!

De nieuwe Franchise Gids 2021 is uit! Dit jaarlijkse boekwerk bevat naast kerninformatie van alle 746 franchiseformules en ondernemingsverbanden in Nederland, exclusieve interviews met franchisegevers en -nemers, een uitgebreide franchise-wiki, brancherapportages, toeleveranciers aan franchiseformules en natuurlijk nog veel meer. Na de succesvolle jubileum editie van vorig jaar was het dit jaar tijd om iets nieuws te introduceren!

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar waarin veel gebeurde omtrent franchise. Zo behaalde franchise om diverse redenen meerdere malen de landelijke media. 2020 was ook het jaar waarin de franchisesector te maken kreeg met Covid-19. In de gids blikken we hierop terug met een uitgebreid jaaroverzicht.

Direct contact via QR-Code

De gids beschikt over de mogelijkheid om direct in contact te komen met jouw favoriete franchiseformule middels een QR-code. Open je camera op je smartphone richt hem op de QR en selecteer de (url) link die in beeld verschijnt. Na het invullen van je gegevens versturen wij de info door naar de formule en zal er door de formule spoedig contact met je worden opgenomen!

Bestellen?

De gids telt 392 pagina’s en bevat kerninformatie van alle 746 franchiseformules van Nederland (vanaf drie franchisenemers). Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe gids te bestellen. Bestellingen op werkdagen vóór 15.00 uur zullen dezelfde dag nog worden verstuurd.

[box]De Nationale Franchise Gids is nu te bestellen via onze bestelpagina![/box]
×