Franchise informatieavond COACH succesvol

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Coach interieur

Eerder deze maand vond de tweede COACH-roadshow plaats. Na een succesvolle start in Vlaardingen was deze keer Amsterdam aan de beurt. COACH is met 50 winkels de grootste sneaker formule in Nederland.

COACH heeft een nieuwe manier om franchisenemers te werven. Hiermee willen ze invulling geven aan de kernwaarden: fun, sharing, standing out en challenging. De sneaker formule zoekt nieuwe ondernemers die in verschillende steden in Nederland hun eigen COACH-winkel kunnen openen. COACH is continu actief om potentiële ondernemers te informeren over de aantrekkelijke franchisemogelijkheden.

COACH is een franchiseformule en actief in de grote en middelgrote steden in Nederland. Met de verkoop van sneakers met name in de leeftijdsgroep 13 en 29 jaar. Voor deze jongeren zijn sneakers een belangrijk onderdeel van hun way of life.

De winkels van COACH zijn meer een Inspiration store dan traditionele winkels. Deze stores bieden de consument een complete collectie sneakers en bijpassende accessoires.

COACH biedt een goede balans tussen centrale aansturing vanuit de organisatie en franchising door ondernemers op lokaal niveau. Franchisenemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel strategisch als operationeel niveau. Gezien de opkomst en het enthousiasme in Vlaardingen en Amsterdam overweegt COACH om de roadshow ook in andere steden te organiseren.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise