Franchise Lekker Puh!!!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Lekker Puh!!!
Onlangs is Adviesbureau Van der Schoot bv een samenwerking gestart met Lekker Puh!!!. Het doel van deze samenwerking is de verdere ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule. Het enthousiasme van zowel franchisegever, Ingrid Stieber, als van de franchisenemers heeft al tot een bijzonder goed product geresulteerd. Het strategisch businessplan, samenwerkingsovereenkomst, franchisevoorwaarden, Formule handboek, exploitatiebegroting… Alles wordt opnieuw beoordeeld, zodat Lekker Puh!!! Haar groeiambities gefundeerd kan voortzetten.

Lekker Pûh!!! is speciaal voor jongeren die kampen met overgewicht. Haar doelgroep is kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar. De organisatie van Lekker Pûh!!! bestaat uit een aantal consulenten verdeeld over de verschillende regio’s. Zij motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. Ouder(s)/verzorger(s) worden uiteenlopend geadviseerd; van de juiste boodschappen doen tot het bewaren van voeding, de keuze voor verantwoorde tussendoortjes en het betrekken van het kind bij het koken en bereiden van eten.

lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 13 april 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise