Franchise ter overname: Cuplé Rotterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Cuplé Schoenen zoekt een franchisenemer voor haar eigen winkel in Rotterdam. De formule heeft er voor gekozen om in Nederland alleen nog met franchisenemers te werken. De winkel in Rotterdam gelegen aan de Karel Doormanstraat 457A kan tegen zeer gunstige voorwaarden worden overgenomen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Pieter Baeten: 06-41585290.

Cuplé verkoopt naast dames –en heren schoenen ook bijpassende tassen, riemen, accessoires én dameskleding. Fashion, stijl, elegantie, sensualiteit en kwaliteit. Cuplé ontwerpt trendy producten voor de moderne, modieuze en kosmopolitische vrouw. Cuplé is herkenbaar aan de roze zolen, die symbool staan voor stijl en vrouwelijkheid. Tegelijkertijd staan ze ook symbool voor het Spaanse product en de Spaanse passie.

De schoenen van Cuplé worden in Spanje ontworpen en geproduceerd en zijn van leer en suède gemaakt. Oprichtster en creatief directeur Antonia Pastor opende in 1987 haar eerste schoenenwinkel in Elche, Allicante. Tegenwoordig staat haar bedrijf in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie. In 1998 startte Cuplé met franchisewinkels en inmiddels zijn er meer dan honderd verkooppunten in Spanje. Sinds kort zijn er ook winkels in Zwitserland, Hongarije, Mexico, Oostenrijk, Qatar en twee winkels in Nederland: Venlo en Maastricht.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.