Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Vastgoedmakelaar zoekt topverkopers

Het in 2008 opgerichte Barrows Investments in Dubai is het bedrijf achter franchiseformule Franchise Vastgoedmakelaar. Sinds februari jl. is deze franchiseformule voor makelaars actief. “We zoeken topverkopers voor deze nieuwe franchise, mensen bij wie het ondernemen in het bloed zit. Ervaring in de vastgoedbranche is geen vereiste, maar affiniteit met sales en wonen wél.” Aldus Erwin Jager, directeur en oprichter van Barrows Investments.

De formule is in het bijzonder op zoek naar mensen met “een gedreven en communicatief sterke persoonlijkheid met een écht sales hart.” Degelijke, integere en betrouwbare ondernemers met verkoopervaring. “Waarin, is niet zo van belang.” Het gaat Jager er vooral om dat een kandidaat uit het goede hout gesneden is. “Wij helpen daarna met de kennis en kunde die je als vastgoedmakelaar nodig hebt.” De formule is op zoek naar 100 franchisenemers in Nederland, die onder de vleugels van Franchise Vastgoedmakelaar aan de slag willen gaan.

Alle franchisenemers worden intern opgeleid tot professionals gericht op de huizenmarkt. De formule biedt faciliteiten, zoals: een eigen website in een uniforme huisstijl, crm-systeem, (online) marketing, deelname aan beurzen, commerciële, juridische en financiële ondersteuning. Bij Franchise Vastgoedmakelaar staat de franchisenemer er niet alleen voor en Jager benadrukt: “Er is ons alles aan gelegen om betrokken bij elkaar te blijven en iedere dag te bouwen aan succes.” Meer informatie over de formule vindt u hier.