Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseavond met meet-and-greet voor wie droomt van een eigen Bagels & Beans

Op dinsdagavond 16 november verwelkomt Bagels & Beans iedereen die droomt van een eigen franchise-vestiging. Potentiële bagelbazen komen te weten hoe het is om een eigen Bagels & Beans te runnen, proeven de sfeer, krijgen een kijkje in de bagelkeuken en de kans om vragen te stellen. Bijvoorbeeld aan de kersverse bagelondernemer van Bagels & Beans Amsterdam Oostpoort, waar de franchiseavond plaatsvindt.

Van stipt 19.28 tot 21.01 uur maken potentiële franchiseondernemers uitgebreid kennis met het eigenwijze daghorecaconcept en bovendien met Maartje Stuijfbergen, die haar ervaringen deelt in een informele meet-and-greet. Ook aanwezig zijn Lizan van der Pol, mede-eigenaar van Bagels & Beans, en Cathy Kroone, verantwoordelijk voor werving en selectie. Zij vertellen meer over het selectie- en inwerktraject, het aansturen van een team en wat er allemaal nog meer komt kijken bij het runnen van een eigen Bagels & Beans.

Van bedrijfsleven naar bagelbaas

Sinds 18 oktober is Maartje eigenaar van de onlangs opgefriste Bagels & Beans Amsterdam Oostpoort. ‘De lockdown gaf me ruimte om na te denken over wat ik echt wilde’, vertelt Maartje in het interview over haar overname. Met haar stap van het bedrijfsleven naar bagels, koffie en geluk maakt ze haar horecadroom waar. ‘Veel mensen vragen zich door de lockdowns af of ze nog wel doen wat ze echt willen’, reageert Cathy. ‘We verwachten daarom veel deelnemers aan deze live franchiseavond, de eerste in alweer twee jaar.’

Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en daarbuiten

De avond is met name bedoeld voor iedereen die zich verder wil oriënteren op het runnen van een eigen Bagels & Beans. Ook wie nog niet zeker weet of ‘ie franchiseondernemer wil worden, maar gewoon nieuwsgierig is naar de wereld achter de koffie en bagels, is van harte welkom. Bagels & Beans is met name op zoek naar bagelbazen in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, maar ook in de rest van Nederland liggen er de komende tijd veel kansen.

Wie net als Maartje zijn of haar eigen Bagels & Beans wil runnen, kan zich aanmelden via www.bagelpower.nl/aanmelden. Wacht daarmee niet te lang, want Cathy verwacht veel aanmeldingen.

Bagels & Beans franchiseavond met meet-and-greet

Wanneer: dinsdag 16 november, 19.28 tot 21.01 uur
Waar: Bagels & Beans Amsterdam Oostpoort, Oranje-Vrijstaatkade 68 in Amsterdam

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×