Franchisebeurs Onderneem ‘t! in trek bij nieuwe formules

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De afgelopen weken zijn er veel nieuwe deelnemers toegevoegd aan de beursplattegrond van de franchisebeurs Onderneem ‘t! Naast de bekende namen, zoals FEBO, Kwalitaria, Leonidas en Intersport staan er dit jaar ook opvallend veel nieuwe formules op de beurs, zoals Bram’s Gourmet Frites, Mobile Service Centre en Belisol.

“Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Steeds meer formules zien dat de beurs een positief effect heeft. Omdat beginnende formules vaak niet de middelen hebben om direct met een stand mee te doen, hebben we dit jaar wederom Startersstands op de beursvloer”, vertelt beursorganisator Tim Hazekamp. “Dit heeft ertoe geleid dat jonge formules als Escaping, Eten met gemak!, Frozen Yoghurt Benelux, Beter Makelaar, The International Art School, InXpress en Quetzal  zich hebben aangemeld.” Voor het complete beursaanbod klik hier.

Bent u een startende formule en wilt u ook deelnemen aan de beurs? Stuur dan een mail naar tom@ikwordondernemer.nl of bel met 055 8200 225. Let op: er zijn nog twee stands beschikbaar, dus wees er snel bij.

Wilt u de beurs bezoeken? Vraag dan nu uw gratis toegangskaarten aan via de site van Onderneem ‘t!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.