Franchisebeurs Onderneem ‘t! op 6 & 7 april 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de franchisebeurs Onderneem ‘t! zijn alweer in volle gang. Onderneem ‘t! is al 14 jaar dé plek om in één dag alles te leren over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer. De beurs zal volgend jaar plaatsvinden op 6 & 7 april bij EXPO Hoevelaken.

Op de beurs staan standhouders van franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food, horeca en dienstverlening. Ook zullen er weer franchisenemers van diverse formules aanwezig zijn om hun kennis en ervaring met u te delen.

Enkele vaste onderdelen die ook in 2017 weer terug zullen keren zijn: het Ondernemersforum, het Overnameplein en de seminars. Tijdens het Ondernemersforum krijgen bezoekers de mogelijkheid om franchisenemers uit diverse branches het hemd van het lijf te vragen. Op het Overnameplein worden ter overname beschikbare vestigingen aangeboden op digitale schermen. De seminars worden gegeven door de aanwezige standhouders om bezoekers meer inzicht te geven in hun formules en branche waar ze in actief zijn.

Verder zullen de beursdagen ook weer opgedeeld worden in themadagen. Deze thema’s zullen worden ingevuld met sprekers. De volgende thema’s komen aan bod tijdens de beurs: ‘Financiering’, ‘Ondernemen in Food & Horeca’, ‘Ondernemen in de Dienstverlening’ en ‘Internet & Ondernemen’.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website