Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisecongres 2015: De webshop en de franchisenemer, recept voor ellende?

22 september 2015
Over dit onderwerp gaat één van de 15 workshops tijdens Het Nationale Franchise Congres van 1 oktober a.s. Deze workshop wordt geleid door Marjolein Boshuizen van Oil & Vinegar.

In de praktijk wordt erg verschillend met dit onderwerp omgegaan. Soms wordt de webshop geëxploiteerd als apart bedrijf die zelfs in concurrentie treedt met de franchisenemers. Bij veel franchiseformules vormt de webshop een integraal onderdeel van de formule waar de franchisenemer aan meebetaalt en meeverdiend. Hoe verdeel je dan de kosten en de inkomsten? Kijk je waar de klant woont? Hoe kun je er voor zorgen dat de ondernemers de webshop als hun winkel beschouwen?

Tijdens het congres gaan franchisegevers met elkaar in gesprek over tal van onderwerpen.  Nieuw onderdeel van het congres is een Lagerhuisdebat onder leiding van de Nederlands kampioen debating Gijs Weenink. Justin Goes van Subway en Kees Seip van De Hypotheker verzorgen een korte inleiding.

Deelname aan het congres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement. Er zijn geen entreekaarten meer beschikbaar.