Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisecongres 2021: “Leiderschap in franchise”

Op 14 oktober a.s. nemen we u mee in de 20e editie van Het Nationale Franchise Congres met dit jaar als thema “Leiderschap in Franchise”. Onder leiding van dagvoorzitter RTL presentatrice Meike de Jong vertellen dit jaar Ruud van Munster (Directeur DA Drogisterij & Parfumerie), Lizan van der Pol (Mede-eigenaar Bagels & Beans) en Marcel Slaghekke (Directeur Carrière Uitzendbureau en HappyNurse) over leiderschap in franchise.

“Ik ben erg blij dat ook dit jaar weer grote namen uit de franchisewereld zich hebben verbonden aan het congres”, vertelt organisator Tim Hazekamp van De Nationale Franchise Gids. “Met leiderschap hebben we een spannend en in deze coronatijden actueel thema.”

Zowel de franchisegever als de franchisenemer moet leidinggeven aan zijn bedrijf. De franchisegever heeft de primaire verantwoordelijkheid de formule te blijven verbeteren en om de continuïteit te bewaken. Van de franchisegever wordt veel gevraagd, formeel werkt hij namelijk op gelijkwaardige basis samen met zijn franchisenemers. Een ‘gewone baas’ kan beslissingen erdoor drukken, de franchisegever niet. Dit maakt het des te belangrijker om hier veel aandacht aan te geven.  Komt nog bij dat veel franchisegevers geen ‘beroeps-directeuren’ zijn. Ze hebben hun eigen formule opgebouwd vanuit een passie en visie en bevinden zich vaak in een positie van leiderschap wat ze wellicht niet altijd verwacht of gewenst hebben.

Deelnemers kunnen een deel van het programma zelf samenstellen, er is keuze uit verschillende workshops en seminars. Er zijn nog verschillende plekken beschikbaar, toegang is alleen mogelijk voor personen werkzaam bij een franchiseformule.

Het Nationale Franchise Congres

Het Nationale Franchise Congres is jaarlijks de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Het is voor franchisegevers de kans om te netwerken met meer dan 120 collega franchisegevers. Tijdens het congres wordt er door middel van een plenaire sessie de huidige uitdagingen en lopende zaken in franchise besproken en worden er bovendien  presentaties en workshops gegeven door bekende franchisers.

Bent u er ook bij op 14 oktober a.s. op het hoofdkantoor van ABN AMRO op de bruisende Zuidas?

[box]Inschrijven? Klik hier.[/box]

×