Franchisecongres: Is de komst van de Nederlandse Franchise Code een goede zaak?

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Over dit onderwerp gaat één van de 15 workshops tijdens Het Nationale Franchisecongres van 1 oktober a.s.  Deze workshop wordt geleid door Ab van den Borg, franchisegever bij Welkoop. Tijdens het congres gaan franchisegevers met elkaar in gesprek over tal van onderwerpen.  Nieuw onderdeel van het congres is een Lagerhuisdebat onder leiding van de Nederlands kampioen debating Gijs Weenink.

Onder aanvoering van de techniek ontwikkelt de markt zich steeds sneller. Waarop baseer je veranderingen en hoe voer je deze door? “Wij merken dat de behoefte aan kennisdeling alleen maar toeneemt. Wellicht verklaart dit de grote belangstelling voor het congres,”  aldus organisator Tom Barten. “Alhoewel er nog drie weken te gaan zijn, zijn er nog maar enkele plaatsen beschikbaar.”

Deelname aan het congres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement. Klik hiervoor meer informatie of om u in te schrijven. Let op: het franchisecongres zit bijna vol. Dus hebt u zich nog niet aangemeld, maar lijkt het u wel interessant om mee te praten over de toekomst van franchise met collega franchisegevers? Klik dan hier om u in te schrijven.

Sponsors franchise congres

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website