Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisedag van Anne&Max staat in het teken van verbinding

Op dinsdag 7 maart was de jaarlijkse franchisedag van Anne&Max. Franchisenemers werden welkom geheten bij Farm Kitchen voor een dag die in het teken stond van verbinding. Aan de hand van de thema’s: persoonlijk geluk, rendement en trots werd gekeken naar wat franchisenemers bindt en waar kansen liggen voor de toekomst. Daarnaast werd vanuit oprichter van Anne&Max, Wobbe van Zoelen, en operationeel manager, Jasmijn van den Thillart, ingezoomd op lopende en toekomstige plannen rondom de ontwikkeling van Anne&Max.

Speeddates

Om het ijs te breken werd de dag gestart met speeddates. In drie rondes gingen franchisenemers met elkaar in gesprek. Ronde 1 ging over de persoonlijke waarden van de franchisenemer. Waar krijgen de franchisenemers energie van en voor wat komen zij elke ochtend hun bed voor uit. De tweede ronde draaide om rendement. Een heet hangijzer in tijden van stijgende kosten. Een mooi moment om als franchisenemers met elkaar in gesprek te gaan om elkaar te inspireren en motiveren. In de derde en laatste ronde stond trots centraal. Trots op persoonlijke presentaties, maar ook op de formule. Hier mag meer bij worden stil gestaan, er is heel veel om trots op te zijn.

Informatie en inspiratie

Dagvoorzitter Frank Veldhof voelde Wobbe van Zoelen en Jasmijn van den Thillart goed aan de tand over de groeiplannen van Anne&Max. Zo zijn er voldoende kansen voor groei van het concept binnen Nederland en in aankomende jaren ook daarbuiten. Hoe groter Anne&Max wordt, hoe meer impact er gemaakt kan worden. Binnen de bestaande vestigingen is er eveneens ruimte voor groei door het omarmen van digitalisering zoals het werken met QR bestellen. Naast het efficiënte werken, zorgt dit ook voor flexibiliteit in de menukaart. Met een online menukaart is het nog makkelijker om in te spelen op de seizoenen met het aanbieden van seizoensgebonden producten. Dit is een wens vanuit Anne&Max om op die manier het menu verder te kunnen verduurzamen.

Finance partner van Anne&Max, Geert Leijen oprichter van IBEO, deelde tips en trics over het verbeteren van rendement. Zoals het implementeren van gamificatie tussen medewerkers om bijverkoop te stimuleren.

De lunch werd ingeluid door het verhaal van groente-chef en medeoprichter van de Farm Kitchen, Jonathan Karpathios. In deze bedrijfscateringlocaties wordt enkel gekookt met verse, seizoensgebonden en voornamelijk biologische producten. Zij startte een voedselketen die in alle opzichten goed voedt; goede grond, goed eten en vitaal voor aarde en mens. Kernwaarden die uitstekend passen bij de van Anne&Max en daarom een perfecte locatie voor deze franchisedag.

Winnaars van de dag

De bijeenkomst werd afgesloten met een pubquiz, waar in 6 rondes werd gestreden voor eeuwige roem en leuke prijzen. De echte winnaar van deze dag werd bekend gemaakt bij de jaarlijkse uitreiking van de Beste Anne&Max. De titel van beste Anne&Max van 2022 ging naar Anne&Max Eindhoven.

Voor vertrek werd de franchisenemers gevraagd met welke belangrijkste inspiratie zij huiswaarts gingen. Daarbij gaven ondernemers met name aan dat zij het sparren met mede-franchisenemers als hoogtepunt zagen.

Over Anne&Max

Anne&Max heeft zich vanaf de oprichting in 2005 gemanifesteerd als een ‘Freshfood & Coffeecafé’ met een unieke uitstraling en bijzondere communicatie. Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodulen en recepten. Anne&Max is een huiskamer waar je elke dag terecht kan voor koffie, ontbijt, lunch, High tea, borrel en to go.

De Anne&Max beleving is succesvol gebleken. Duizenden gasten bezoeken wekelijks de Anne&Max vestigingen en ervaren de bijzonder enthousiaste en gastvrije sfeer. Op het moment hebben wij 28 vestigingen in Nederland. Wij hebben de ambitie om Anne&Max in 2025 tot 50 vestigingen te laten groeien. Groei jij met ons mee? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die zich willen aansluiten bij onze impactvolle groei. Vraag nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×