Franchiseformule Bagels & Beans opent in Maastricht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bagels & Beans opent in april haar deuren aan de Wycker Brugstraat in Maastricht, tussen het station en de Sint Servaasbrug. “We gaan in een prachtig monumentaal hoekpand zitten in het supergezellige en bruisende stadsdeel Wyck”, vertelt franchiseneemster Esther Huysdens, die de vestiging zal gaan runnen. Dit zal haar tweede Bagels & Beans vestiging zijn.

De franchiseneemster droomt al sinds 2001 van haar eigen Bagels & Beans. Destijds was ze werkzaam bij de allereerste Bagels & Beans vestiging in Nederland aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. ‘Ik voelde me er direct thuis. En omdat ik het zo leuk had, nam ik mezelf al snel voor dat ik ooit mijn eigen Bagels & Beans wilde hebben. En dan heel graag in Maastricht! Bagels & Beans is al zestien jaar de rode draad in mijn leven. Voor mij is Bagels & Beans thuis. Een hartelijke plek waar gezond, puur en vooral lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat’’.

Haar droom werd al snel werkelijkheid toen ze in 2012 door Ronald Bakker, de oprichter van Bagels & Beans haar de mogelijkheid aangeboden kreeg om een eigen vestiging te openen in Heerlen. Ze was destijds werkzaam op het hoofdkantoor, waar ze franchisenemers begeleidde.

Wilt u zelf ook een vestiging van Bagels & Beans openen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.