Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule BeddenXperts opent eerste winkel

13 augustus 2013

Een overzichtelijke moderne uitstraling, gecombineerd met een bescheiden verkoopoppervlakte en toch een uitgebreid én betaalbaar assortiment. Dat is het fundament onder de franchiseformule BeddenXperts.

BeddenXperts is het initiatief van de twee ambitieuze broers Alexander en Maurice Bongers. Dankzij de eerder door hun gelanceerde, succesvolle franchiseformule Waterbeddiscount, zijn zij inmiddels van A tot Z ingevoerd op de franchisemarkt. De producten van BeddenXperts worden in de eigen fabriek in Bocholt geproduceerd. Het resultaat is de bekende degelijkheid & kwaliteit, made in Germany.

De eerste franchisewinkel van BeddenXperts in Duitsland is op 19 juli jl. aan het Westend in Bocholt feestelijk geopend. Franchisenemer Gaby Büning voelt zich volkomen thuis in het transparante franchisemodel en het gevoerde assortiment. Waterbedden, boxsprings, luchtgeveerde matrassen, topmatrassen, bedtextiel, garderobekasten en zelfs fraaie vloeren zorgen voor een compleet en aantrekkelijk aanbod voor de slaapkamer. Vanuit het hoofdkantoor van BeddenXperts in Bocholt wordt de franchisenemer ondersteund door een krachtig en commercieel marketing- & pr-programma. Al met al een uitstekende basis voor succesvol ondernemen!

Zowel in Nederland als in Duitsland wordt het franchiseconcept de komende jaren verder uitgerold, waarbij tot eind 2014 in totaal een 25-tal franchisebedrijven op de planning staat.