Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule burgerme breidt uit

04 januari 2019
Na de opening van burgerme Almere op 17 juli 2018 stonden er twee openingen gepland op 11 december en 18 december van de 11e en 12e vestiging van burgerme in Nederland, en wel in Nijmegen en Eindhoven.

“Twee openingen in twee weken tijd, gaf ons een uitdaging en tevens de mogelijkheid om te zien en te leren wat er exact nodig is om meerdere openingen in een relatief korte periode goed te laten verlopen”, aldus franchisegever Tim Meijers.

Burgerme Nijmegen heeft zich gevestigd bij het centrum aan de Regulierstraat 59 te Nijmegen en burgerme Eindhoven heeft zich gevestigd bij winkelcentrum WoenselXL aan Woensel 241 te Eindhoven. Burgerme Nijmegen en burgerme Eindhoven hebben beiden ruim 20 zitplaatsen.

Franchisenemers

Jiabin Dong, de franchisenemer van burgerme Nijmegen, heeft zijn sporen vooral verdiend in de restaurant business. Ed van Hek, de franchisenemer van burgerme Eindhoven, zocht vooral een nieuwe uitdaging met mogelijkheden om zijn eigen toekomst te kunnen bepalen. “Toen we de kans kregen om een burgerme vestiging in Eindhoven te kunnen starten, en wij inmiddels al verhuisd waren van Almere naar Brabant, leek alles op zijn plek te vallen” aldus franchisenemer Ed van Hek.

“Met burgerme is het ons plan om meerdere vestigingen op te gaan zetten, met name ook in Amsterdam. Vanuit de burgerme organisatie zijn er constante professionele doorontwikkelingen, met name op het gebied van; IT, marketing, locaties en productverdieping. Door deze doorontwikkelingen en de kracht van de burgerme franchisenemers maken de omzetten van alle vestigingen enorme stappen vooruit, waardoor de winstgevendheid en dus ook de aantrekkelijkheid van de burgerme formule steeds groter wordt”, aldus franchisenemer Jiabin Dong.

Uitbreiding

Op dit moment heeft burgerme Nederland openingen gepland staan voor burgerme Venlo en burgerme den Haag. Tevens is er een getekende intentie verklaring voor Amersfoort en zijn er gesprekken aan de gang voor vestigingen in Zwolle en Alkmaar. Burgerme werkt nu ook met eigen magazijnen vanuit Duitsland, hierdoor wordt er nu rechtstreeks onderhandeld met de fabrikanten. Hierdoor is de marge verder toegenomen in 2018, wat ook positief is voor de franchisenemers.

×