Franchiseformule Coffee Fellows naar Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

coffee fellows

De Duitse koffieketen Coffee Fellows heeft zijn eerste twee vestigingen in Nederland geopend. Eind vorig jaar kreeg eerst Eindhoven Centraal Station de eerste vestiging en afgelopen week heeft Utrecht ook zijn eigen vestiging gekregen. In Utrecht heeft Coffee Fellows een bestaande horecaonderneming overgenomen aan de Voor Clarenburg.

Coffee Fellows is van plan om dit jaar nog drie vestigingen te openen in Nederland. Eind februari is Coffee Fellows van plan om een vestiging op het station van Breda te openen en in september staat Den Haag op de planning. Daarnaast zijn er ook nog plannen voor een vestiging in Amsterdam en twee vestigingen in België.

Coffee Fellows is een Duitse franchiseformule en is na Starbucks de grootste koffieketen in dat land. De koffieformule telt in Duitsland alleen al 150 vestigingen. Coffee Fellows bevindt zich naast Duitsland ook in Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Luxemburg en binnenkort België.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Corry Pijl

    Ik wilde ff reageren op fellows in Hilversum de Kerkstraat , natuurlijk is die ook dichtmaak de tarrasstoelen zijn vergeten aan de ketting te doen dus die worden geheid gejat denk ik…… dus wilde ik maar ff doorgeven.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise