Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Copper Branch komt naar Nederland

Nieuw op de website van De Nationale Franchise Gids is franchiseformule Copper Branch. De restaurants van Copper Branch onderscheiden zich van andere fastfoodrestaurants door zich te richten op kwalitatief goede en verantwoorde voeding met overal dezelfde klantenservice en marktbeleving.

Over Copper Branch

Copper Branch probeert met het aanbod van eten terug te keren naar de basis: gezonde voeding serveren en energierijk voeding met de nadruk op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit, geweldige smaak, gemak en verantwoordelijkheid. Gezondheid en ziekte zijn steeds meer moderne zorgen, en voortdurende studies tonen de negatieve verbanden aan tussen vlees, typische fastfood en gebrek aan lichaamsbeweging aan. De oprichter van Copper Branch werd geïnspireerd om dit te veranderen en plantaardige voeding gemakkelijk, toegankelijk en vooral lekker te maken.

De naam Copper Branch

Copper Branch is een naam die de missie en waarden van de keten weerspiegeld. Koper weerspiegelt de waarden van kwalitatief koken en energie. Koper is zowel een metaal dat vaak wordt gebruikt in kookgerei, maar ook geleidend is en mooi. Het weerspiegelt perfect de waarden van het aanbieden van kwaliteitsvoedsel dat op natuurlijke wijze wordt bereid. Branch staat voor de natuur, de waarde ervan voor de Copper Branch en de verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het milieu.

Copper Branch zoekt franchisenemers

Het doel van Copper Branche is om over de hele wereld vestigingen op te zetten om overal gezonde en verantwoorde maaltijden te serveren. Daarvoor zoeken zij franchisenemers. Een Copper Branch franchisenemer worden vraagt weinig of zelfs geen enkele ervaring in de restaurantbranche. Passie voor het omgaan met personeel en klanten en trots om goed en gezond voedsel te serveren is wel vereist.

Een uitgebreid opleidingsprogramma verzekert de franchisenemers en restaurantmanagers ervan dat ze elk aspect van hun Copper Branch-restaurant beheersen. Het achterliggende team voorziet in alle handleidingen, brochures en advertenties om succesvol te zijn. Copper Branch herinvesteert constant in klantgericht gegevensonderzoek en werkt doorlopend aan de verbetering van hun systemen en operations. Ze werken rechtstreeks met hun franchisenemers samen om op basis van hun eigen locatie strategische doelstellingen te bepalen.

Klik hier voor meer informatie over franchiseformule Copper Branch.

×